Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inaugurimi i Urban Farming School

24 February, 2022

E keni menduar ndonjëherë një shkollë joformale që do të pajis të rinjtë me aftësi bujqësore në zonat urbane, si çati e tarraca?

Projekti ‘Zhvillimi i Qëndrueshëm Rural’ (SRD) i implementuar nga GIZ, në bashkëpunim me Tulla – Culture Center filluan një program specifik arsimor joformal që do të prezantojë dhe edukojë të rinjtë për jetesën e gjelbër, duke krijuar shkollën e parë urbane bujqësore në Tiranë.

Nga gjetja e farave e deri tek rritja e bimëve në kushte urbane, lexoni në linkun në bio për projektin më të ri nga SRD

Ky projekt financohet nga Qeveria Gjermane dhe Kika Construction dhe implementohet nga GIZ dhe Tulla Culture Center në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Photo Copyright & Credits: © Tulla / Klaudja Xhaja

 

Details

Date:
24 February, 2022
Event Category:

Organiser

GIZ – SRD
Phone
+ (355)
Email
info@giz.com
View Organiser Website

Venue

Urban Farming School –
Tulla Culture Center
Tiranë, 1000 Albania
+ Google Map
Phone
+ (355) 69 38 29619
View Venue Website