Latest Past Events

Ferma Urbane për fëmijë

Në kuadër të Tetorit Gjerman Tulla ju fton në datën 13 Tetor duke filluar nga ora 18:00, për të marrë pjesë në kursin Ferma Urbane për fëmijë. Mosha e Fëmijëve që mund të ndjekim kursin edukativ është 8-14 vjec.

Free

Ceremonia e ndarjes së Çertifikatave

Urban Farming School - Tulla Culture Center, Tiranë

Pilot projekti i 'Fermës Urbane' u lançua në shkurt 2022, pas investimeve të përfunduara në tarracën e Tulla - Culture Center. Thirrja e parë për pjesëmarrje në shkollën jo-formale u hap në Dhjetor 2021 ku pranuam më shumë se 100 aplikime. Më shumë se 30 pjesëmarrës nga të gjitha moshat ndoqën me sukses kurset mbi, bujqësinë urbane, prodhimin e fidanëve perimore, kultivimin e perimeve, sëmundjet e bimëve etj, dhe zyrtarisht mund t'i quajmë gjenerata e parë e fermerëve urban në Tiranë.

Inaugurimi i Urban Farming School

Urban Farming School - Tulla Culture Center, Tiranë

Cras dapibus ullamcorper dictum. Vivamus nec erat placerat felis scelerisque porttitor in ac turpis. In nec imperdiet turpis. Suspendisse quis orci ut orci pulvinar eleifend. Nulla eu mattis ipsum. Integer eget sagittis nulla.