Shkolla Bujqësore Urbane

Mësoni të krijoni kopshtin tuaj urban

Ky është një kurs për t’ju ndihmuar të filloni të rritni ushqimin tuaj – duke filluar nga një hyrje në bujqësinë urbane deri te krijimi i kopshtit tuaj duke bërë kompost ose duke u përballur me dëmtuesit dhe sëmundjet e bimëve.

Ushqim

organik

Mësoni se si të shfrytëzoni hapësirat tuaja për kultivimin e ushqimit organik

Këshilla

profesionale

Ekipi i ekspertëve tanë ofrojnë këshilla që kopshti juaj të lulëzojë.

Teori

dhe praktikë

Përjetoni kënaqësinë e kultivimit të ushqimit tuaj përmes leksioneve edukative

Shëndet

– mirëqenie

Rritja e perimeve organike është mirë për trupin dhe mendjen tuaj

Koncepti i parë në botë i fermës urbane është praktikuar nga Babilonasit, në Kopshtet e Varura të Babilonisë

0kg ushqim në vit mund të sigurojë
një sipërfaqe prej vetëm 1 metër katror
0x më produktive se fermat rurale
mund të jenë parcelat e kopshteve
0+ pesticide
në ajër, ujë ose tokë mund të shkaktojnë defekte të lindjes, mutacion gjenesh dhe kancer

Lajme dhe Artikuj

Tulla Urban Farming School

Nëse të duket interesante dhe do të mësosh si të kultivosh bimë në hapësirën tënde urbane, apliko këtu:

Për më shumë informata na kontaktoni: +(355) 69 38 29619